maandag 16 oktober 2017

Gezin Benjert

Gisteren mocht ik net als ieder jaar het gezin van Johan en Ilona fotograferen. Het is steeds weer een feestje om dit gezin te zien groeien. Kaj kent mij inmiddels heel goed en hij voelde zich wederom meteen thuis in de studio. Al is er wel iets veranderd. Want vorig jaar fotografeerde ik Kaj twee keer, de eerste keer voor zijn jaarlijkse sessie en daarna tijdens de newbornreportage voor zijn broertje Lasse.

Met Kaj maak ik ieder jaar een zelfde soort foto. We pakken het blauwe en het groene stoeltje en zijn knuffel giraf en dan maken we een foto. Je ziet hem groeien op die foto's en dat is zo leuk. Dit keer is de foto echter een beetje veranderd, want ten eerste wordt Kaj een beetje groot voor de stoeltjes, maar we hadden een nieuw "accessoire" wat eigenlijk niet mocht ontbreken op de jaarlijkse foto, namelijk zijn kleine broertje Lasse! Kaj straalt als zijn broertje op zijn schoot zit en ook Lasse vind het prima. Heerlijk toch.

Met Lasse hebben we ook een terugkerende foto gemaakt. Hij heeft een super groot en schattig konijn. Vorig jaar was hij nog zo klein dat hij lag te slapen in de schoot van het konijn. Dit keer zat hij zelfstandig bij het konijn, het konijn is nog steeds net zo groot, al lijkt hij ineens een stuk kleiner omdat Lasse zo gegroeid is. Schattig toch?!

Tot volgend jaar weer Kaj en Lasse! Het was weer ontzettend leuk om jullie te mogen fotograferen.

https://www.in2pictures.nl/c-3873876/gezinsfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten