maandag 23 oktober 2017

Cakesmash Jailey

Afgelopen zaterdag was tijd voor de cakesmash fotoshoot van Jailey. Toen zij pas geboren was fotografeerde ik haar ook al en binnenkort doe ik dat gewoon nog een keertje tijdens de Mini Kerst Shoots.

Inmiddels heeft Jailey donkere krullen, blauwe ogen en de meest prachtige wimpers die je je maar kunt bedenken. Inmiddels staat ook de eerste fotoshoot voor 2018 al gepland. Want Jailey krijgt een zusje of broertje volgend jaar. Ik kan niet wachten om dit allemaal te verzorgen voor Angela en Jim. Maar een ding tegelijk en nu ligt de prioriteit bij de eerste verjaardag van deze kleine prinses.

Of ze echt een meisje meisje zal zijn dat valt nog te bezien, maar zijn in ieder geval foto's van Jailey in een roze tutu gemaakt! Haha, aan het einde van de fotoshoot (wat vrij snel was, omdat ze de taart wel erg lekker vond) zat ze aan rokje te trekken alsof ze zeggen wilde, nu kan het wel weer uit. Zo grappig, een eigen willetje als je nog geeneens 1 jaar bent.

De taart viel ze meteen aan zodra ze neergezet werd. Ze vond het heerlijk en heeft echt zitten smullen. Ze hield het nog wel redelijk binnen de perken qua knoeien, maar ze heeft genoten. Als het aan haar lag hadden we ook echt nog niet hoeven te stoppen, maar we hadden in hele korte tijd zoveel leuke foto's dat het allemaal moeilijker kiezen zou worden wanneer we langer doorgegaan waren.

Deze foto mocht ik alvast delen. Maar er is een andere ontzettend leuke foto die straks op haar uitnodiging zal staan. Die komt later wel.

Angela en Jim, hartstikke bedankt weer voor het vertrouwen en tot snel!

https://www.in2pictures.nl/c-3380366/cake-smash-fotoshoot/

https://www.facebook.com/in2picturesGeen opmerkingen:

Een reactie posten