zaterdag 14 oktober 2017

Cakesmash Aimée

Aimée mocht ik al fotograferen toen ze nog bij mama in haar buik zat en kort daarna nog een keertje. Nu wordt ze over een poosje 1 jaar en daarom kwam ze vandaag voor een cakesmash fotoshoot. Belinda bakte weer een mooie taart voor Aimée en daar wist deze kleine dame wel raad mee.

Papa en mama hadden haar wel ingeschat als een echte cake smasher, maar ze pakte de taart op geheel eigen wijze aan. Waarom stukjes afbreken, waarom met je vinger een stukje afsnoepen als je ook gewoon je mond wijd open kan doen en dan direct van de taart af kan happen. De manier waarop ze dit deed was echt te grappig. Op de derde foto zie je haar gewoon scheel kijken en een soort van kracht zetten om maar een zo groot mogelijke hap te kunnen nemen. Dus ja... de taart viel in de smaak! Haha... ik heb echt zo gelachen. Zo maak ik ze niet vaak mee. 

Na iedere hap keek ze naar mama en papa met zo'n lieve blik alsof ze zeggen wilde, kijk hoe schattig ik ben. Terwijl ze zich ondertussen waarschijnlijk afvroeg waarom niemand ingreep, haha... normaal gesproken is dit natuurlijk niet echt de manier om te eten. Maar we hebben zo gelachen.
Op het laatst kwamen er twee roze sliertjes crème uit haar neusgaten en nog zag ze er schattig uit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten