woensdag 18 oktober 2017

Bruiloft Jarno en Carmen (en Max)

Al een paar jaar ken ik Jarno en Carmen. Een lief enthousiast en altijd positief jong stel. Carmen is een echt gevoelsmens en Jarno is haar steun en toeverlaat. Ze vullen elkaar echt perfect aan. Het kon dan ook niet uitblijven dat dit stel ooit JA tegen elkaar zou zeggen, zeker na de geboorte van hun prachtige zoontje Max. Dat ik destijds mocht helpen met het voorbereiden van het aanzoek. Ik fotografeerde Max met een schijf van een boomstam in zijn hand met daarop de tekst; Papa, wil je met mama trouwen?". Hoe romantisch is dat... Het werd een schattige foto.

De datum was vrij snel gekozen, het werd 17-10-2017.
Al gelijk werd de datum ook bij mij in de agenda gezet, wat ik natuurlijk een enorme eer vind. Samen met mijn dochter Gaby heb ik de dag vastgelegd. Een bijzondere dag, want nooit eerder hadden we zo'n bijzonder natuurverschijnsel als gisteren. Een rode zon, de oorzaak was wat heftiger, namelijk de bosbranden in Spanje/Poortugal in combinatie met de orkaan in Ierland. Al geloven wij met z'n allen dat dit gewoon bijna geen toeval kan zijn hoor. Kort geleden overleed de oma van Carmen, gelukkig heeft zij Carmen wel in haar jurk gezien toen ze deze uitkoos, dus dat is een hele troost, maar toen er de dag voor het huwelijk bij het maken van de taart een regenboog verscheen, die via een aantal weerkaatsingen rechtstreeks op de taart viel, was het duidelijk. Er wordt meegekeken en zo voelde het gisteren ook zeker. Traantjes zijn er ook echt wel geweest, maar altijd met warme liefdevolle gedachten, niet eens zo zeer van verdriet. Het voelde als een hand op de schouders van dit mooie bruidspaar. Gelukkig is het gelukt om de zon inclusief mooie weerspiegeling in het water goed op de foto te krijgen, wat geen eenvoudige klus was overigens. De zon was op dat moment eigenlijk al veel te hoog, maar vooruit.

Jarno is een enorme formule 1 fan, het kan daarom volgens mij ook geen toeval zijn dat zijn zoon Max heet. Zijn manchetknopen waren zelfs in de vorm van een raceauto. En ook kleine Max heeft wat af geracet gisteren op zijn eigen rode loopauto. Dwars door de trouwzaal ging hij als een speer van achter naar voren. Dat maakte overigens helemaal niets uit want ook de leuke ambtenaar mevrouw Saskia Offerhaus was fan van racen. Ze had een geweldige speech gemaakt waarin ze het huwelijk vergeleek met een formule 1 racewedstrijd. Ontzettend mooi en knap had ze dit in elkaar gedraaid. Ze kon ontzettend boeiend vertellen, wat een leuke vrouw.

De taart was een behoorlijke stress factor geworden voor de moeder en zus van Carmen. Zij bakken vaker taarten, maar dit was een speciaal project geworden. Slapeloze nachten heeft het gekost en behoorlijk wat gemopper op de ongunstige bakomstandigheden (qua weer). Die regenboog was dan ook vast ook bedoeld om de stress te verminderen en te zeggen, de taart is prima! Want dat was hij ook! Al die stress voor niets, het was een plaatje. Natuurlijk zei de moeder van Carmen, ja, maar hij is scheef en hij zakte en dit... en dat... maar nee hoor! Hij was gewoon hartstikke mooi en hij paste perfect in het herfstachtige thema van de hele dag. Bovendien heb ik begrepen dat de taart ook nog eens heel erg lekker was.

De warme kleuren in het boeket waren ook geweldig. Rowena Groeneweg heeft hier de hand in gehad. Het zag er geweldig uit!

Gaby en ik hebben de afgesloten met wat groepsfoto's en daarna hebben wij het bruidspaar achtergelaten bij hun trouwlocatie "De Lickebaertshoeve" in Maasland. Maasland is de plaats waar Jarno is opgegroeid. Alle foto's hebben we dan ook in Maasland op verschillende locaties geschoten.

Lieve Jarno, Carmen en Max, wij wensen jullie al het geluk van de wereld en een heel lang leven met jullie gezin. Geniet van het getrouwde leven en maak van iedere dag een feestje. Maar dat is jullie wel toevertrouwt. Veel geluk!!

https://www.in2pictures.nl/c-3380397/bruidsfotografie/

https://www.in2pictures.nl/c-3380397/bruidsfotografie/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten