vrijdag 26 mei 2017

Springtime Minishoot deel 2

Vandaag stonden er maar liefst 10 fotoshoots gepland in het park naast het Kasteel van Rhoon. Wat een heerlijke locatie is dit toch, daar kunnen we volgend jaar gewoon nog een keertje shooten, het is enorm veelzijdig. Misschien pakken we dan de andere kant een keertje.

Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen! Vandaag hebben we bewezen dat prinsesjes ook best in de tipi kunnen en boefjes ook zeker onder de rozenboog door kunnen rennen, maar ook dat je gerust een paraplu als accessoire kunt gebruiken als het 28 graden en zonnig is.
Ik heb opvallend veel kleine jongetjes gefotografeerd vandaag. Duidelijk meer jongens dan meisjes, zelfs de baby in de buik van Denise is een jongetje.
De boys van vandaag waren Tycho, Mason, Marnix, Baby Boy van Denise, James, Jeremiah, Sem,  Luuk en Senn! Een hele lijst hè... maar daar tegenover stonden een paar hele lieve schattige meisjes genaamd: Maron, hond Naica en baasje Denise, Jayda en Esmée.

Niet alle kindjes komen op Facebook overigens, die zeggenschap ligt ten alle tijde bij de ouders. Daarom vandaag van iedere deelnemer twee foto's!

Maar het was alweer zo'n heerlijke dag, fantastisch weer met een lekker windje zo af en toe. Gezellige mensen en maar liefst vier bruidsparen die ik in de afgelopen jaren gefotografeerd heb. Zo leuk! En dat hadden er zelfs vijf kunnen zijn, maar helaas hadden die kindjes de waterpokken.

Super leuk om iedereen weer te zien.

Wat een fantastische twee dagen hebben we beleeft. Ik wil dan ook iedereen die deelgenomen heeft heel erg bedanken voor het op tijd komen en de fantastische relaxte houding van iedereen.
Thanks for everything!!

https://www.in2pictures.nl

https://www.facebook.com/in2pictures/Geen opmerkingen:

Een reactie posten