maandag 1 mei 2017

Combi deel 2 met Jessica, Ricardo, Rosalie en Lisanne

Afgelopen zaterdag sloot ik de dag af met Jessica, Ricardo, Rosalie en hun kersverse dochter/zusje Lisanne.
Lisanne is een prachtig mooi meisje met donkere haartjes. Ze is heel rustig en lief, maar slapen.... ehhh... nee, niet tijdens de fotoshoot althans. Dat is ook helemaal niet erg hoor op zich, want we zijn begonnen met een hele leuke serie met foto's waarbij Lisanne wakker was en die zijn super leuk geworden. Maarrrrr... er waren nog wat wensen op het lijstje van mama Jessica en daarbij was slapen eigenlijk het leukst. Dus hebben we ons best gedaan, flesje gegeven, lekker gekroeld, gewikkeld in een strakke doek (geeft vaak ook rust en het zag er leuk uit voor op de foto), maar op wat draaien met de ogen na en hevig op de speen sabbelen bleef ze toch steeds nog half wakker. En dan hangt het er een beetje tussenin en dat is wat lastig voor de foto's. Maarrrrrrr... de foto's die ik heb zijn echt super super lief. Vooral die met zus Rosalie zijn schattig.

Over Rosalie gesproken. Rosalie ken ik als een bescheiden, op z'n tijd wel pittig, maar over het algemeen gewoon een rustig meisje. Een porseleinen popje noem ik haar vaak. Maar dit lieve popje heeft zich ontpopt tot een grote zus, een hele grote zus. Het was een wereld van verschil. Ze kwam kletsend binnen, had praatjes voor tien en had ontdekt dat nee zeggen ook best leuk is. Haha... een challenge dus! Maar met een flinke dosis geduld van mij en de ouders is het echt wel gelukt om mooie plaatjes te schieten van dit lieve en nog altijd super schattige duo!
De fotoshoot zal voor papa Ricardo en mama Jessica ongetwijfeld een stuk minder relaxt hebben aangevoeld dan de voorgaande shoots die wij met z'n allen gedaan hebben, maar de resultaten liegen er niet om.
En wat nou zo leuk is... vrijdag zie ik ze alweer! Dan gaan we de challenge 2.0 aan, want dan mogen Rosalie en Lisanne op de foto met hun andere twee nichtjes Kiki en Lola! De resultaten daarvan zien jullie zaterdag waarschijnlijk wel.
Maar nu eerst deze voorproefjes!

https://www.in2pictures.nl/c-3873747/newborn-fotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten