woensdag 10 mei 2017

Combi deel 1 met Tamara en Timo

Vandaag heb ik een super mooie zwangerschap gefotografeerd. Tamara is 35 weken zwanger en heeft een prachtig buikje. Alleen aan de voorkant is haar buikje te zien, ze is prachtig. Ze straalt ook en ze voelt zich goed. Dat zijn natuurlijk de perfecte ingrediënten voor een fijne zwangerschap. Samen met haar vriend Timo maken we prachtige fotoseries. Ze hebben de kleding perfect verzorgt en nauwkeurig de accessoires gekozen voor deze fotoshoot.
We beginnen met een spijkerbroek en witte shirts, daarna wisselen we naar een wat stoerder setje en we gebruiken verschillende achtergronden. Mint groen is dé kleur van de babykamer, dus uiteraard laten we dat terugkomen in de fotoshoot.

Daarna switchen we ook nog even naar rood, omdat dat het veel terug komt in de inrichting van de woonkamer. Een werkelijk prachtige serie foto's is dit geworden.
Daarna nog wat foto's met een zwarte achtergrond en toen waren we klaar. Het ging allemaal heel soepel en makkelijk. En over een paar weken zal de baby geboren worden en dan mag ik hun kleine mannetje ook fotograferen, hoe tof is dat!

https://www.in2pictures.nl/c-3873444/combi-zwanger-newbornfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten