maandag 14 november 2016

Newborn reportage met Levy

Zaterdag had ik bezoek van een heel klein mannetje genaamd Levy. Op 31 oktober werd hij geboren en nu al was hij in onze studio. Als baby's zo jong zijn dan verwacht je een voor 80% slapende fotoshoot. Want baby's slapen nu eenmaal veel.

Maar Levy die besloot anders. Hij kwam slapend binnen maar na zijn flesje was hij klaar wakker. En hij bleef wakker! Geen probleem hoor overigens want Levy heeft de mooiste oogjes die je je maar kunt bedenken. Daarbij heeft hij ook nog eens veel haartjes, zijn haar groeit zelfs al over zijn oortjes heen en het is gewoon ook lang in zijn nek. Heel mooi om te zien.
Klein was hij wel, maar tegelijkertijd ook wel stevig. Op sommige foto's had hij echt van die lekkere bolle wangetjes. Hij had volgens mij ook zelf het idee dat hij al best wel heel groot was, aangezien hij op een bepaald moment toen hij op z'n buikje lag, zijn hoofdje optilde om dat vervolgens zo'n 5 cm verder weer neer te leggen. Zo hé... die zagen we niet aankomen. Hij wilde alles mee maken. Hij was zichtbaar moe, waardoor we een aantal schattige "gaap" foto's hebben, maar slapen ho maar.
Uiteindelijk hebben we de strijd wel gewonnen hoor, maar hij gaf zich pas na anderhalf uur wiegen en knuffelen over. We schoten een paar lieve slaapfoto's, maar toen we hem heel zachtjes wilden verplaatsen werd hij gewoon weer wakker. En dat was een mooi moment om te stoppen. Jeetje wat een sterk mannetje is Levy. Hij deed het fantastisch tijdens de hele fotoshoot, er was geen een moment waarop hij het niet prettig vond of moest huilen. Hij onderging het allemaal met zijn volle aandacht.

Papa Kevin en mama Mandy zijn natuurlijk super trots op hun zoontje en daarnaast zijn ze heel erg blij met dit mooie cadeau wat ze van hun ouders gezamenlijk hebben gekregen! Wat een prachtige blijvende herinnering aan deze bijzondere periode in hun leven.

http://www.in2pictures.nl/c-3372648/newborn-fotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten