vrijdag 11 november 2016

Bestellingen en boekingen voor de decembermaand

De donkere dagen voor kerst zijn alweer aangebroken en er wordt alweer gedacht aan de Sinterklaasinkopen, maar ook al een beetje aan de Kerstinkopen. Vaak komt men vlak voor kerst op het idee dat het wel leuk zou zijn om met kerst een leuke foto op een mooi fotoproduct cadeau te geven. Een foto is ten slotte altijd goed! Soms moet de foto zelfs nog gemaakt worden.

Daarom wil ik jullie oproepen om daar op tijd over na te denken. Wil je een foto-wand-product bestellen doe dit dan uiterlijk 9 december. Op die manier kunnen al onze professionele leveranciers hun kwaliteit waarborgen en op tijd leveren.

Wil je nog voor kerst een mooie reportage laten maken? Ga dan snel plannen want de beschikbare plekjes zijn beperkt.

Dan als laatste nog even een berichtje voor iedereen die in december of januari een zwangerschaps- of newbornreportage wil boeken. Vanaf 12 december is de fotostudio voor een week of 4 gesloten. Alleen bij uitzondering worden er vanaf ongeveer 10 januari weer afspraken ingepland en alleen in overleg. Daarna gaat de agenda tijdelijk beperkt open. Kijk dus even in je agenda wanneer je zou kunnen en willen reserveren. Bij twijfel bel je ons gewoon even op voor meer informatie.

Voor pasfoto's zijn we uiteraard altijd geopend binnen de openingstijden van onze winkel SwietArts, naast de fotostudio.

De mini-kerstshoots zijn op zondag 20 november helemaal vol geboekt. Op zaterdag is er nog een enkel plekje. Op onze website zie je precies welke achtergrond op welk moment nog beschikbaar is. De vrijdag heeft nog wel ruim plek voor boekingen.
Grijp dus je kans en schrijf je nog even in voor een unieke en mooie kerstfoto van je kindjes, huisdier of gezin!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten