donderdag 26 mei 2016

Nieuwe website

YES! Onze nieuwe website is online!!!
En we zijn er super trots op! Een nieuwe stijl, helder en duidelijk.
De prijzen zijn ook een stuk eerlijker geworden, omdat je nu in een oogopslag kunt zien wat een reportage echt kost, hoe lang een reportage ongeveer duurt en wat je krijgt voor het geld wat je betaald. Voorheen leek het goedkoper, maar je was nooit klaar. Nu staat er heel duidelijk vermeld wat je krijgt bij de fotoshoot. Bovendien zijn de reserveringskosten komen te vervallen.
Vanaf nu zijn de digitale bestanden ook altijd bij de prijs inbegrepen.
90% van onze klanten bestelde altijd al de foto-CD bij de fotoshoot, daarom hebben we nu besloten de foto's altijd digitaal te leveren. Omdat veel mensen geen CD mogelijkheid meer hebben op hun PC, leveren we nu via e-mail/wetransfer.com.
De agenda is toegankelijker. Je kunt zelf je afspraken inplannen en wijzigen indien nodig. Wijzigingen op korte termijn gaan uiteraard wel altijd in overleg.
Wat ook super handig is, is dat je vanaf nu ook je fotoproducten online kunt bestellen. De foto-afdrukken (t/m formaat 30x40) zijn rechtstreeks via het online album te bestellen. Dat blijft zo. Maar via onze nieuwe website kun je nu ook een foto op canvas/plexiglas/dibond/forex/hout of bamboe bestellen. Alle maten staan vermeld. Na bestelling volgt altijd een drukproef per e-mail.
Er zijn duidelijke links te vinden naar social media en pinterest. Maar uiteraard zijn er ook gewoon heel veel leuke en mooie foto's om te bekijken.
Alle reeds geplande fotoshoots gaan gewoon via de voorwaarden op het moment van boeken, maar omzetten naar de nieuwe situatie mag altijd.
Cadeaubonnen:
Geldige cadeaubonnen mogen nog steeds (binnen de geldigheidstermijn) ingeleverd worden tegen de voorwaarden van het moment van het ontvangen van de bon.
Cadeaubonnen die over de geldigheidsdatum zijn, behouden hun waarde. Maar daarvoor gelden wel de huidige prijzen en regels.
Kortom; alle reden om eens te gaan kijken naar onze fonkelnieuwe website en uw reservering(en) voor de komende periode in te plannen.
Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust!
http://www.in2pictures.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten