zaterdag 7 mei 2016

Bruiloft Richard, Anja en Jayden

Wat een topdag was het gisteren! Ik mocht de bruiloft van Richard en Anja fotograferen. Twee weken geleden namen we de dag door, alle drie met een flinke verkoudheid. Richard en Anja stonden ook nog op het punt om te verhuizen en het weer was ronduit slecht te noemen. Vorige week nog beleefden we de koudste Koningsdag ooit met vorst aan de grond. De back-up plannen voor slecht weer werden gemaakt. Maar ja, wie had toen kunnen verzinnen dat we nu een week later te maken kregen met de warmste Hemelvaartsdag ooit. En omdat dit de dag voor de trouwdag van Richard en Anja was, hadden zij ook een super zomerse trouwdag. En dat begin mei, wat een feest zeg!

Richard en Anja hebben een zoontje genaamd Jayden, even geleden fotografeerde ik zijn cakesmash fotoshoot voor zijn eerste verjaardag.
Hij vond het gisteren toch allemaal maar een toestand hoor. Hij moest een pakje aan, papa trok een pak aan. Iedereen wilde zijn aandacht en met hem kroelen. En het enige wat Jayden wilde is bij papa en mama zijn. Gelukkig heeft hij super lieve ouders en dus mocht hij tijdens de ceremonie gewoon bij papa en mama op schoot zitten.

We begonnen de dag bij de bruid en de bruidegom thuis, om wat voorbereidings-foto's te schieten. Daarna vertrokken we richten het werk van Anja en Richard. Je hoort het goed... op je trouwdag naar je werk! Maar ze hadden daar een goede reden voor, hun werk is namelijk de reden dat ze bij elkaar zijn. Daar werd hun eerste foto samen geschoten en die moesten we natuurlijk over doen. Het was voor mij de eerste keer dat ik een bruidsreportage schoot in een technisch laboratorium! Bedankt TLR voor de gastvrijheid.

We hadden nog wat tijd over dus besloten we over de dijkjes van Rhoon terug te rijden richting Grand Café Abel. Onderweg stopten we nog even en doken onder aan het dijkje nog even het gras in tussen de prachtige gele en witte bermbloemen.
Maar dan is het moment toch echt aangebroken. De huwelijksvoltrekking. Grand Café Abel is een fantastische plek om te trouwen, de service, klantvriendelijkheid en warmte straalt je tegemoet. We gaan dit jaar nog veel bruiloften op deze locatie schieten.
De koepel is de plek waar de ceremonie plaats vond. Door de felle zon was de temperatuur lekker opgelopen, maar dat schepte wel een heerlijk zomers sfeertje. Richard kwam aan de arm van zijn moeder binnen, Anja aan de arm van haar vader en Jayden mocht met oma mee. Een sprookje was het.

Na elkaar de trouwgeloften voorgelezen te hebben vond de huwelijksvoltrekking plaats in een blauw, wit, grijze entourage. De taart maakte Anja zelf (met een beetje hulp van vriendin Frederique), heel koelbloedig stond ze 's ochtends nog de taart te decoreren. De taart was prachtig en erg lekker. Ook Jayden lustte wel een hapje.
Uiteraard maakten we nog wat groepsfoto's en omdat het gras zo fijn droog was kon dat gewoon in de "achtertuin" bij Abel doen! Mooie zonnige foto's zijn het geworden.

Het bruidspaar en wij (mijn dochter Gaby en ik) zijn nog even aan de drukte ontsnapt voor een ontspanningsmomentje aan het water. Mijn dochter heeft echt fantastisch werk geleverd. Geheel onverwachts ging zij mee in plaats van mijn man Patrick. Maar ze zette de knop om en deed wat ze moest doen, met prachtige foto's als resultaat.

Deze serie leent zich uitstekend voor zwart-wit omzettingen, dus daar vinden jullie er een paar van terug. Maar de uitbundige kleuren van de lente mogen zeker niet ontbreken. Dus kijk en geniet met mij mee van de fantastische trouwdag van Richard en Anja (en ook een beetje die van Jayden).

Wil je meer weten over onze bruidsfotografie? Vraag dan de brochure aan via onze website.
http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures/
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten