zaterdag 14 mei 2016

Gezin Tolenaars

En daarna mocht ik weer een gezin op de foto zetten. Dit keer het gezin Tolenaars, zij zijn bijna onze buren. Toen dochtertje Lynn geboren werd kreeg ze een cadeaubon voor een newborn reportage, maar Viola vond het leuker om te wachten tot Lynn zelf kon zitten. Dus vandaag was de dag!

Lynn is inmiddels 8 maanden en grote broer Sem is net als in de fotoshoot van vanmorgen de helpende hand voor mij. Zonder enige moeite poseert hij met zijn zusje.... liggend, zittend, op schoot, het maakt niet uit, Sem doet het! Wat een toffe grote broer!

En kleine Lynn, zij is de hele tijd vrolijk geweest. Ze heeft wel nog even gedronken tussendoor, maar in die tijd maakten we dan weer foto's met papa en Sem. Ze kan echt zo lief lachen en met haar lichtblauwe kijkers betovert ze iedereen.

Mama Viola had een aantal speciale wensen. Ze had wat foto's van Sem in ook ongeveer deze periode van zijn leven en die wilde ze graag opnieuw maken, maar dan nu van Lynn zodat ze straks ter vergelijking bij elkaar gehangen kunnen worden.

Wat was het weer een feestje! Tot de volgende keer Lynn en Sem...








Geen opmerkingen:

Een reactie posten