zondag 22 mei 2016

Bruiloft Sander en Angela

Al twee weken volgen we het weerbericht in verband met de bruiloft van Sander en Angela op zaterdag 21 mei 2016. Dat er niets zo onvoorspelbaar is als het weer, dat blijkt wel. Want er heeft steeds alleen maar regen op de planning gestaan. Het was inmiddels wel afgezwakt van noodweer naar hier en daar een bui. Maar uiteindelijk bleef het gewoon droog. We hebben welgeteld drie druppels gevoeld. Sterker nog, toen we bij het Kasteel van Rhoon aankwamen begon de zon te schijnen...

Nu zeg ik altijd; het weer zal je bruiloft echt niet verpesten, maar zo'n heerlijke dag als gisteren helpt wel een beetje. We zijn de dag vroeg begonnen. Ik in het huis van Sander en Angela, waar Angela was met haar twee dochtertjes Liva en Eden, nichtje Romy, zus Monique en haar moeder aan het voorbereiden was. Angela zat nog in de make-up en de meisjes hingen nog heerlijk in pyjama op de bank. De spanning begon zachtjes aan op te lopen.
Patrick reed ondertussen naar Sander in Spijkenisse, die bij zijn moeder thuis was. Ook daar werden enkele details gefotografeerd. Toch handig hoor, met twee fotografen werken.
De eerste ontmoeting van het bruidspaar was geweldig. De meisjes waren zenuwachtig, Angela had het warm van de spanning en Sander liep inmiddels de roze loper over. De bel ging, de meisjes holden naar de deur om papa binnen te laten. De blik in hun ogen is fantastisch. Al waren ze ook wel een beetje verbaast dat er zoveel mensen buiten stonden, die ze allemaal kenden!! Hé, kijk oma! Haha...
Toen de eerste ontmoeting van het bruidspaar. Je ziet de meisjes blij zijn en vooral Liva kijkt naar haar papa en mama en ervaart de enorme liefde tussen hen.  Dit zorgde toch wel even voor een breekpuntje. Traantjes bij Angela en ook bij Sander prikken ze achter zijn ogen. Zo mooi...
Vandaag gaan we trouwen hé mama!!

Eerst gingen we naar Schiedam met de drie bruidsmeisjes en het bruidspaar en zus Monique als begeleidster voor de kinderen. Ze willen heel graag een aantal foto's maken in het Jenevermuseum. Een super leuk authentiek en oud pand, waar ook echt nog jenever gestookt wordt. Het is er donker, maar dat geeft wel een heel fijn sfeertje. Omdat het zulk mooi weer is, willen we eerst nog eventjes buiten een aantal foto's maken. Schiedam is erg fotogeniek. Het heeft ophaalbruggen, smalle steegjes, monumentale panden en veel musea. Op het pleintje voor het stedelijk museum besloten we even te blijven. De kinderen konden hier even heerlijk spelen, achter de bellen aan rennen en verstoppertje doen. Lekker even uit de drukte. Het was perfect.

Na het foto's maken vertrokken we weer richting Rhoon, om thuis nog even op te frissen, een boterham te eten en even uit te rusten, voordat het echte werk begon.
Om kwart voor twee reed Sander zijn prachtige grote auto tot aan de versierde brug van het Kasteel van Rhoon. Een sprookjesachtige locatie vol authentieke elementen en omgeven door een mooi bos en veel groen.
Eenmaal binnen kwamen mijn man en ik erachter dat niemand minder dan Winnie van der Plaat de trouwambtenaar was. Wij vonden dat super leuk omdat zij 21 jaar geleden ook ons huwelijk voltrok op exact dezelfde plek. We werden daardoor ineens onderdeel van de ceremonie, omdat Winnie ons even als voorbeeld nam voor een goed huwelijk. Wat een eer en wat ongelofelijk lief.

De ceremonie was mooi, oprecht en emotioneel. Er werden hier en daar wat tranen weggepinkt, de kinderen waren allemaal zo kalm. Er heerste een soort van serene rust in het kasteel. Het was een prachtige ceremonie. Na het oplaten van de duiven, de groepsfoto's en nog een momentje voor het bruidspaar alleen bij het kasteel vertrokken we richting Grand Café restaurant Abel in Rhoon, waar de prachtige taart gemaakt door Annika's Cakes uit Spijkenisse klaarstond. Er werd geproost, gelachen, een ballonnen man creëerde de meest fantastische ballonfiguren en daarna volgde nog een heerlijk ongedwongen barbecue. Heerlijk eten, een ongedwongen sfeer en een klein intiem gezelschap geeft zo'n fijne vibe. De bruid zit op haar gemak met het bord op schoot te eten. Niets moet, alles mag. Wat een fantastische dag!

Lieve Angela en Sander, ik hoop dat de rest van jullie leven net zo relaxt, kalm, intiem, vrolijk, gezellig en mooi verloopt als deze dag! Bedankt dat wij erbij mochten zijn.

Wil je ook informatie over onze bruidsreportages? Bekijk dan onze website en vraag per e-mail of telefoon onze prachtige brochure aan. Langs komen mag ook altijd, maar bel dan wel even vooraf, zodat we even tijd voor jullie kunnen maken.

http://www.in2pictures.nl/c-3380397/bruidsfotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/



























Geen opmerkingen:

Een reactie posten