dinsdag 14 juli 2015

Newborn reportage Logan

Vandaag kwamen Michael en Kimberley hun cadeaubon verzilveren. Kimberley kreeg de bon tijdens haar babyshower. Eigenlijk voor een combishoot, maar ze wilde liever een newbornshoot met CD en dat mag natuurlijk ook. Geen probleem.

Hun zoontje Logan kwam 4 weken te vroeg ter wereld, maar hij deed het goed gelukkig en na drie dagen mochten ze al naar huis. Na toch nog wat strubbelingen in zijn jonge leventje gaat het nu weer helemaal goed met hem. Hij heeft deze fotoshoot in het teken gezet van "dweilen" en "deppen"... haha... dat moet altijd hoor tijdens een newbornshoot maar Logan overdreef het wel een beetje. Maar de wasmachine is geduldig. Veel belangrijker is het eigenlijk dat Logan het wel heel goed deed. Hij begon met zijn schattige pakje aan en na een lekker flesje hebben we hem nog even bloot gefotografeerd. Hij vond het allemaal wel prima, zo lang hij tussendoor maar eventjes op zijn speentje mocht sabbelen.

Aan het einde viel hij toch nog eventjes heerlijk in slaap waardoor we deze geweldige foto met zijn mama konden schieten. We wilden heel graag een mooie foto maken met de tatoeage van zijn mama. Zij heeft de naam van haar zoon laten tatoeƫren samen met de hartslag van Logan. Dit is de eerste hartslag die zijn papa en mama hoorden toen ze nog maar een aantal weken in verwachting waren van hem. Wat een prachtig gebaar... en nu vereeuwigd samen met Logan in levende lijve.... geweldig!

Lieve Michael en Kimberley... ik wens jullie heel veel geluk met jullie lieve kleine mannetje!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten