woensdag 1 juli 2015

Fotoshoot Feestje Terra

Vandaag was dan eindelijk Terra aan de beurt voor haar feestje. Het stond al eerder gepland maar toen had ze een kennismakingsdag op haar nieuwe school en dat is natuurlijk wel heel belangrijk. Er moest dus een nieuwe datum komen en dat valt soms niet mee. 

Groep achters dus vandaag! Een leuke leeftijd, ze staan op het punt vlak voor de echt grote veranderingen. In groep 8 ben je de grootste, de oudste en coolste van de school. Maar dan ineens ben je de jongste van de school en heb je niet al je vertrouwde vriendinnen meer om je heen. Dat lijkt heel eng, maar geloof me... dat is alleen de eerste dag zo. Je leert nieuwe mensen kennen, wordt nog zelfstandiger en nu pas wordt je echt "groot". 

Juist daarom is het zo leuk om in groep 8 een fotoshoot feestje te doen met je basisschool vriendinnen! De band die jullie samen hebben wordt nog eens extra vastgelegd en zal altijd blijven. Vriendinnen voor het leven! 

De warmte had wel invloed op de meiden vandaag. Ze kwamen langzaam aangewandeld, bewogen langzaam en dat is precies wat je moet in deze temperaturen. Veel drinken en daarnaast vooral ook genieten. Ik kan je vertellen dat ze dat wel gedaan hebben hoor! Ze vonden het allemaal heerlijk, vooral die glamour he... dat blijft toch wel geweldig, ondanks dat een aantal meiden al een keer eerder bij mij geweest waren. Het is nog steeds leuk en daar ben ik natuurlijk weer heel blij om!

Meiden veel plezier deze laatste week op school! Geniet van de vakantie en van het nieuwe schooljaar volgend jaar.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten