donderdag 2 juli 2015

Bruiloft Sylvester, Marjolein, Kyra en Sterre

Vandaag stond de bruiloft van Sylvester en Marjolein op de planning en als je dan van de week de weersvoorspellingen hoorde... oei oei... wat zou het warm worden vandaag. En dat was het ook, maar toch viel het mee. Er stond een lekkere wind die de meeste tijd voor verkoeling zorgde. En tja, laten we nu niet klagen over het weer, want voor het zelfde geld hadden we stortbuien gehad. Had zomaar gekund.

De jurk van Marjolein was in ieder geval gekocht op mooi weer en die van de meisjes ook! Alleen Sylvester die was natuurlijk in pak en had het dus sneller warm, maar ook die heb ik niet horen mopperen.

We zijn de dag begonnen op de Kop van Zuid, want ja, een foto met de Erasmusbrug op de achtergrond die moest en zou er komen! Zo gezegd zo gedaan... uiteraard hebben we daar gelijk een mooie serie geschoten. Sylvester zag er werkelijk tip top uit in zijn licht blauwe kostuum met zacht roze gilet en das. Echt prachtig. En Marjolein had een hele mooie korte kanten jurk met een voile lange sleep. Ook helemaal wat bij haar past! En even hoor... maar heb je die benen gezien?! Niet normaal... dan moet je eigenlijk wel een kort jurkje aan, zonde om die te verstoppen!

Sylvester en Marjolein hebben twee mooie dochters en Sterre stelde haar ouders op een dag de vraag, waarom mama nou eigenlijk als enige een andere achternaam had. Dat was het moment dat de trouwvraag toch ter sprake kwam. En sinds vandaag heeft Marjolein dus ook dezelfde achternaam als haar dochters en haar man.

Ze wilden naast een reportage op de Kop van Zuid ook graag nog een paar foto's in de natuur. Dus besloten we naar het Ruigeplaatbos te gaan in Hoogvliet. We wilden eigenlijk naar de natuurspeeltuin, maar daar kun je met de auto niet zo goed meer komen. Dat wordt wel opgelost, maar dat is nu nog niet zo ver. Dus zijn we neergestreken op gewoon zomaar een veldje aan de rand van het Ruigeplaatbos. Een heel koel veldje vooral, omdat het vol stond met grote kastanjebomen, waaronder we heerlijk konden bijkomen. Het gezin heeft eerst lekker zitten picknicken en vervolgens hebben op datzelfde veldje nog wat leuke dingetjes gedaan. De kinderen konden nog even lekker rennen voordat ze de kerk in gingen.

De ceremonie vond plaats in de Dorpskerk in Hoogvliet, want daar kun je tegenwoordig ook trouwen zonder kerkelijke inzegening, gewoon met een ambtenaar van de burgerlijke stand dus. Wat een leuke trouwlocatie is dit voor Hoogvliet!

Het was een heerlijke dag en op dit moment wordt er nog lekker door gefeest in 's Gravenzande.

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten