donderdag 22 mei 2014

SKS Alles kids - Babytime

Gisteravond hebben we gefotografeerd op het Babytime evenement georganiseerd door Alles Kids kinderdagverblijven. Een groot aantal ondernemers werd benaderd om zwangere vrouwen en hun partners van informatie te voorzien. Daarnaast was er workshop yoga, belly paint en nog veel meer en wij waren er om al die mooie buiken te fotograferen.

Ons doel was om mensen met ons kennis te laten maken, we hebben met ze gesproken en zo'n beetje alle zwangere vrouwen die er rond liepen zijn door ons gefotografeerd. We kozen voor een fel roze en een fel blauwe achtergrond aangezien bijna iedereen wel weet of ze een jongen of een meisje krijgen. Soms was het nog niet bekend of wilden de papa en mama het gewoon niet weten, in die gevallen hebben we de vrouwen op een roze en op een blauwe achtergrond gefotografeerd, zodoende kunnen we er nooit naast zitten! haha... slim he...

Het was een enorm drukke avond, maat het was zooo leuk om te doen! Iedereen heeft een mooie bon meegekregen met een speciale actie erop.

Hieronder een paar voorproefjes... we kunnen niet van iedereen een foto plaatsen, dat zou een beetje vol worden. De definitieve foto's komen over een week of twee online. Alle deelnemers krijgen daar dan persoonlijk bericht van.

http://www.in2pictures.nl/?p=zwangerschapsfotografie/index#Zwangerschapsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures


RECTIFICATIE!!!

Gisteravond hebben we heel veel foto's gemaakt van zwangere vrouwen. Heel veel van deze vrouwen weet al precies of ze een jongetje of een meisje gaan krijgen. Maar Astrid Heijdra-Post, zij weet het nog niet. Voor haar hebben we twee foto's geschoten, eentje met een blauwe achtergrond en eentje met een roze achtergrond.

Ik had ook afgesproken om de foto's voor het gemak dan ook niet online te zetten. Maarrrrrr... vanmiddag dacht ik toch alles goed nagekeken te hebben, maar per abuis is toch de foto met de roze achtergrond gekozen.

Dus kennissen, vrienden en familie van Astrid.... zij weten zelf echt niets... het wordt misschien wel een meisje maar dan is dat net zo'n verrassing voor hun als voor jullie. De kans is net zo groot dat het een jongetje wordt.

Onderstaande foto's leveren het bewijs... we hebben bewust twee varianten geschoten zodat er achteraf in ieder geval eentje klopt!!

Sorry Astrid en sorry ook aan je man. Maar zo is alle onzekerheid weer uit de wereld geholpen. Geniet van je zwangerschap! En laat nog even weten wat het uiteindelijk geworden is... want daar ben ik nu toch wel heel erg benieuwd naar!


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten