zaterdag 31 mei 2014

Combireportage deel 1 - Jill, Dave en Finn

Vanochtend mocht ik weer een mooie zwangere vrouw fotograferen. Ook dit stel is voor hun eerste zwangerschap ook al bij ons geweest. Klanten van het eerste uur... zo leuk om te zien dat voor de meeste mannen en vrouwen ronde twee aangebroken is! Bij haar eerste zwangerschap kregen ze een zoon, genaamd Finn... en nu is Jill zwanger van een meisje.

Vandaag waren Finn, Dave en Jill dus opnieuw in de studio en met een kleintje die al rondwandelt gaat dan is zo'n zwangerschapsshoot toch altijd anders dan bij de eerste. Ben je samen dat staat alles in het teken van de vrouw en haar veranderende lichaam, haar man poseert dan ook wat mee links en rechts. Nu is de aandacht toch wel 50-50 verdeelt tussen moeder en zoon. Niets ten nadele van jou Dave, want je staat er ook geweldig op, maar met jou hoef ik veel minder rekening te houden met poseren, jij regelt het allemaal zelf we.

Kleine Finn hebben we lekker laten spelen omdat we al een beetje dat poseren niet zijn favoriete bezigheid is en toch is het gelukt om hem heel mooi op de foto te krijgen, samen met papa en mama!

Dit wordt vast een prachtgezin, ik kan niet wachten om hun kleine meisje nog net voor onze zomervakantie te kunnen fotograferen!

http://www.in2pictures.nl/?p=zwangerschapsfotografie/index#Zwangerschapsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten