maandag 27 november 2017

Newborn reportage Mees

Afgelopen zaterdag was de tweede fotoshoot van de dag de fotoshoot met baby Mees. Mama Lenny kreeg de fotoshoot cadeau van haar vriendinnen. Een prachtig cadeau natuurlijk, een blijvende herinnering aan deze mooie tijd.

Mees werd bijna drie weken te vroeg geboren, maar hij doet het hartstikke goed. Nu is hij zes weken jong en al een echt ventje. Hij heeft een prachtig rond gezichtje en hele mooie ogen met mooie blonde wimpertjes. Hij kwam slapend binnen maar werd al snel wakker en hij was ook niet echt van plan om nog te gaan slapen. Maar dat maakt ook helemaal niets uit, we hebben zoveel prachtige foto's van dit mannetje geschoten. En zijn ogen zijn prachtig, dus waarom zouden we die niet uitgebreid fotograferen.

Maar Mees had nog een kleine verrassing voor ons in petto. Als allerlaatste mochten de papa en mama van Mees nog een achtergrond kiezen om zijn laatste foto's mee te schieten. Ondanks dat Mees klaarwakker was koos zijn moeder meteen (zonder de rest van de achtergronden te zien) de achtergrond met de wolkjes. En ineens nog voordat ik klaar was met het opzetten van de achtergrond en de attributen viel hij in slaap. Wat een goeie timing zeg.

Daardoor konden we de laatste super schattige foto van dit voorproefje maken. Wat een heerlijke fotoshoot was dit zeg.

https://www.in2pictures.nl/c-3873747/newborn-fotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten