donderdag 23 november 2017

Combi deel 1 met Sylvia

Gisteren verzorgde ik ook nog de zwangerschapsreportage van Sylvia. Ik ontmoette haar voor het eerst tijdens de Babytime beurs in Spijkenisse. Ze kwam alleen naar de studio, haar man moest werken.
Ze had ontzettend veel spullen meegenomen en was super goed voorbereid. Ze had heel veel leuke ideeën verzameld via Pinterest. En dat is altijd fijn, want dan heb je meteen een goed beeld van wat iemand mooi vind. De stijl was eigenlijk vrij basic, cosy, rustig. Ze had daar ook heel slim de juiste kledingstukken voor meegenomen.

Een heerlijke grote zachte gebreide jurk doet super goed dienst om een gezellig sfeer neer te zetten.  Mijn witte voile gordijn regelt de glamourkant van de shoot en het leuke vest met grijze hemdje is haar lievelingskleding, dus met die foto's moet het sws wel goed komen.

We hebben een hele gezellige middag gehad en het leuke is dat we dit begin volgend jaar nog een keertje gaan doen omdat ze ook terugkomt wanneer de baby er is. Hopelijk komt haar man dan wel mee, dat zou wel erg leuk zijn.

https://www.in2pictures.nl/c-3873444/combi-zwanger-newbornfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten