maandag 6 november 2017

Familie Sordam

En zaterdag mocht ik ook deel twee van de combi fotoshoot van Miranda en Angelo fotograferen. Hun dochtertje Jaedey was zaterdag exact 3 maanden jong en zo'n klein wijs meisje. Ze reageerde al heel goed op de stemmen van haar vader, moeder en zussen. Een baby van 3 maanden fotograferen is ook weer zo leuk, als ze echt Newborn zijn is het leuk, maar met drie maanden is het zeker niet minder leuk. Ze zijn alerter, meer wakker en reageren soms al met een echt lachje. Jaedey kon zelfs haar hoofdje al heel goed ophouden. Dan maak je vanzelfsprekend alweer iets andere foto's dan bij een Newborn.

Kleine Jaedey heeft drie grote zussen, wauw wat een luxe. En deze papa heeft dus nu vijf vrouwen in huis! Go daddy! Ik geef het je te doen hoor, een vrouw en vier dochters in huis. Maar deze papa is zo chill, die heeft het allemaal best onder controle. Ik houd van de foto waar hij als een echt Padre Familia zijn meisjes omarmt.

We hebben een hele mooie serie foto's gemaakt, waar het gezin met plezier op terug kan kijken. Dit is toch gewoon zo mooi om te hebben. Je vergeet zo snel hoe je kinderen eruit zagen toen ze jonger waren. En dat geldt voor alle vier trouwens!

Veel plezier alvast met de voorproefjes. De rest volgt.

https://www.in2pictures.nl/c-3873747/newborn-fotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/
Geen opmerkingen:

Een reactie posten