zaterdag 16 september 2017

Minishoot Perry en Bianca

Een poosje geleden al benaderde Perry mij voor een minishoot met zijn vrouw. De fotoshoot moest op 16 september plaatsvinden, want dat is de dag waarop zij 1 jaar getrouwd zijn. Hij wil zijn vrouw graag laten weten hoe blij hij met haar is en dat doet hij door haar te verrassen, de hele dag vandaag! Hoe romantisch is dat dan, waar vind je nog zulke mannen!

De eerste verrassing is dus deze fotoshoot. Wat ze hierna zijn gaan doen dat weet ik niet, dat maakt ook niet uit, het is gewoon superlief wat hij doet.

Bianca was ook heel erg verrast toen ze mijn studio in kwam lopen. Het is natuurlijk wel even schakelen, als je er achter komt dat je ineens op de foto moet! Haha... dat begrijp ik ook wel. Maar het ging ze prima af hoor. Ze staan er super leuk op.

De foto waarop ze hun trouwfoto in hun hand hebben is ook zo'n leuk plan. Bij ieder jubileum wordt er een nieuwe foto gemaakt met de lijst, waardoor hun levensloop letterlijk van foto naar foto in elkaar overloopt. Wat een mooie gedachte is dat. Chapeau voor jou Perry! En Bianca, geniet lekker van je dag.

https://www.in2pictures.nl/c-3873876/gezinsfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten