zaterdag 23 september 2017

Bruiloft Richard, Marilou, Thijs en Bianca

Op 22 september 2017 is dan eindelijk de dag aangebroken waar Richard, Marilou, Thijs en Bianca zo lang naar uitgekeken hebben! Hun trouwdag... dus niet alleen de trouwdag van Richard en Marilou maar ook een beetje van Thijs en Bianca, want zij trouwen gewoon mee vandaag. Ze gaan met z'n vieren een verbintenis aan voor het leven en dat mag gevierd worden!

Richard en Marilou zijn 's ochtends nog beide op een andere plek. Richard en Thijs hebben overnacht in het Carlton Hotel in Spijkenisse en Marilou en Bianca zijn gewoon thuis, samen met oma. Zij is er om te helpen met alles wat je maar kunt bedenken, nog even een kousenband in korten, oma regelt dat wel, de ballonnenman instructies geven, oma regelt het, met Bianca liedjes zingen en de rust bewaren, oma is er!! Wat heerlijk toch zo'n lieve oma.

Gaby begint haar reportage bij Richard en Thijs in het Carlton Hotel, terwijl ik doorrij naar Hellevoetsluis naar het huis van Marilou en Richard. Thijs is wel gespannen, maar op een hele vrolijke manier, net als papa trouwens, ze zijn er overduidelijk klaar voor.
Bij Marilou thuis verwacht ik een gespannen bruid aan te treffen, maar dat valt alles mee. Ook zij heeft last van gezonde spanning in de vorm van kriebels in de buik, maar boven alles is zo enthousiast. Ze geniet van het tutten, haar dochter die aangekleed wordt en van hoe mooi alles om haar heen is. Alle voorbereidingen vallen als puzzelstukjes in elkaar tot een compleet plaatje.

Het enige wat er verder nog "viel" was het boeket wat van de auto waaide, maar ook daar raakte niemand van van slag. Chill.... je kunt er toch niets meer aan doen. De foto's maakten we bij de vesting en in het Ravense bos, beide prachtige plekjes. Daarna vertrokken we naar het Prinsenhuis in Hellevoetsluis waar de ceremonie plaats vond. Een werkelijk prachtig en ruim gebouw vol met oude ornamenten en een geweldige sfeer. Het getal 100 stond om meerdere redenen centraal en als klap op de vuurpijl was het ook nog de 100e huwelijksvoltrekking voor deze BABS. Er waren ook subtiele emoties en een echte "maxima" traan bij Richard op het moment vlak voordat hij "JA" mocht zeggen tegen zijn vrouw!

Respect Richard en Marilou voor de ongedwongen en liefdevolle sfeer die jullie hebben weten te creƫren. Alles was goed en relaxed, alles was van te voren doordacht, tot de in New York bedrukte M&M's aan toe.
Het feest en de barbecue vond plaats in Zwijndrecht in Hotel Ara. We konden heerlijk in de ondergaande zon buiten zitten en genieten van al het lekkers wat klaar stond. Het feest was er ook zeker eentje voor in de boeken.
Een spectaculaire openingsdans waarin de bruidegom een striptease act leek te starten, maar toch net op tijd gered werd door de DJ. De dans ging over in een aardig professionele Chachacha, waarna de dansvloer gevuld werd met Gabbers!! Haha.... wat een feest zeg.

Nog even dit dan, deze recensie stond vanochtend vroeg al op mijn Facebookpagina. Wat een heerlijkheid toch! Dank jullie wel Marilou en Richard.
""Je kan maar een 5 geven... maar Monique ( en uiteraard haar dochter) zijn een dikke 10 + waard. Gister hebben deze geweldige vrouwen de foto's van onze bruiloft gemaakt en in een woord wat zijn ze geweldig. Super professioneel. Heel erg bedankt voor de fantastische hulp..""

Marilou en Richard ontmoette ik trouwens vorig jaar op het Wedding Event in het Carlton Hotel en daar zijn we volgende week zondag 1 oktober weer, dus als je meer wilt weten over onze fotografie, kom dan even langs volgende week. De toegang is gratis!!

https://www.in2pictures.nl/c-3380397/bruidsfotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten