dinsdag 19 september 2017

Combi deel 2 met Shari, Barend, Barendje en Baron

Al een paar keer eerder heb ik Shari en Barend gefotografeerd. De eerste keer tijdens de eerste zwangerschap en toen natuurlijk de baby reportage van Barendje. Tussendoor heb ik Barendje ook nog een paar mogen fotograferen, maar nu is hij niet meer alleen. Hij heeft er een broertje bij!

En zijn broertje heeft ook weer zo'n leuke naam die zowel stoer als lief is. Zijn broertje heet namelijk Baron! Gaaf he...

Baron is net als Barendje zo'n knap ventje. Donkere haartjes, donkere kijkers en een perfect gaaf gezichtje. Hij is ook echt de rust zelve, wat natuurlijk heerlijk is voor papa en mama. Zeker wanneer er een grote broer rond loopt die duidelijk bezig is zijn grenzen te verleggen. Logisch als er net zo'n ingrijpende verandering in het gezin heeft plaatsgevonden, maar best zwaar voor de ouders.

Maar Barendje deed het net als zijn kleine broertje fantastisch goed. Eigenlijk lukte zo'n beetje alles. Oké, niet in een keer, maar het lukte en daar gaat het om. Hij is dol op dat kleine mannetje en dat was te zien, "lief" zij hij steeds. En Baron die vond het allemaal prima, die gaf geen kik, liet alles maar gebeuren om hem heen. Hij mocht vooraf even wat drinken en dat was voldoende. Wat een heerlijk en prachtig mannetje.

Shari en Barend wat een eer dat ik jullie weer mocht fotograferen!

https://www.in2pictures.nl/c-3873747/newborn-fotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/






Geen opmerkingen:

Een reactie posten