woensdag 6 april 2016

Mini Summer Shoots

U kunt vanaf NU inschrijven voor de Mini Summer Shoots!!

Het thema van de mini-summershoots is “romantisch licht”. Dat houdt in dat het de bedoeling is dat de kinderen/volwassenen licht gekleurde zomerse kleding dragen (ook uw huisdier mag erbij op de foto). Je mag dit zelf invullen. Ik ben zelf dol op wit, maar pasteltinten kunnen ook. Dat dit voor jongens en meisjes leuk is bewijzen de voorbeeldfoto’s bij dit bericht. Je mag dit zo romantisch maken als je zelf wilt. Voor jongens kun je denken aan de zogenaamde ‘opa’petten, nonchalante witte/pastelkleurige overhemden of (afhankelijk van het weer) lichte broek met bloot bovenlijf.
Voor meisjes kun je natuurlijk helemaal los, denk aan bloemenkransen, losse haren, zwierige lange (of juist korte) jurken. Je mag ook over de top gaan met vleugeltjes of iets dergelijks, maar dat hoeft niet.
Bij onze bloemist FLoralicious op Winkelcentrum Zalmplaat bestelt u de mooiste bloemenkransen voor in het haar vanaf 15 euro. Loop daar eens binnen voor meer informatie!

Kortom als het maar een vrolijke, zomerse en vooral lichte uitstraling heeft!!

De prijs van de mini-summershoot is 60 euro (let op! Dit is voor 1 samenstelling, dus of voor het hele gezin, huisdier of alleen de kinderen samen. Wilt u ook nog een andere samenstelling dan komt er 12,50 euro bij). Voor dit bedrag fotografeer ik gedurende een kwartier. Er zit 1 digitaal fotobestand inbegrepen in de prijs. Meer digitale bestanden zijn te downloaden voor 2,50 per bestand. U betaalt dit bedrag gepast en contant op de locatie, de download van eventuele extra bestanden wordt later online verrekend.
Wanneer u heeft ingeschreven dan bent u onvoorwaardelijk ingeschreven. Ook wanneer u niet komt, dan krijgt u van ons een rekening van 60 euro. De gereserveerde tijd kan immers niet zomaar weer opgevuld worden.

Klik op deze link om in te schrijven:

De locatie van de fotoshoot zal naar alle waarschijnlijkheid zijn; “de Heerlijkheid” in Hoogvliet. Een prachtig gebied met bijzonder mooie natuur. Er is een vijver, een heel klein strandje, schattige paadjes en weelderige begroeiing. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde dag. Het enige wat we wel echt nodig hebben zijn goede weersvoorspellingen. Wanneer er flink regen voorspeld wordt dan kunnen de fotoshoots worden afgeblazen.

U mag bij de reservering een voorkeurstijd aangeven. Wij proberen hier altijd rekening mee te houden, maar er kan afhankelijk van het aantal aanmeldingen altijd geschoven worden in de planning.
Mochten er overweldigend veel aanvragen zijn dan kan er eventueel een tweede datum geprikt worden. Schroom dus niet om daarnaar te vragen.

Voor nog meer inspirerende voorbeelden van andere fotografen verwijs ik jullie naar mijn Pinterest bord Summer Mini’s:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten