donderdag 7 april 2016

Kinderreportage met Vinn en Yasmin

Gisterenmiddag heb ik twee schattige kindjes mogen fotograferen samen met hun ouders. Kleine Vinn is een heerlijk beweeglijk mannetje, die vooral graag wil lopen. Logisch want hij kan pas net lopen, dus dan wil je niets anders meer. Liggen is dan al helemaal geen optie meer. Papa en mama wilden heel graag zo'n (op de rug) liggende foto, maar dat was Vinn niet van plan. Maar deze op de buik liggende pose wilde wel lukken. Mama Chantal moest hem wel elke keer terug in positie schuiven, maar juist dat net wegkruipen is dan wel weer super schattig.

Grote zus Yasmin is een mooi meisje met heel licht blond golvend haar. Ze is heel vrolijk en heeft een eigen wil (en dat is voor een meisje nooit een verkeerde eigenschap). Ze zit in de vragende fase, waarom doe je dat, wat is dat. Ik heb veel, maar niet alle vragen kunnen beantwoorden, maar dat vond ze ook niet erg. Ze deed heel goed mee en was gezien de leeftijd iets makkelijker te sturen dan haar broertje.

Op de foto's valt al het gewiebel weg, dus die zijn gewoon hartstikke leuk geworden! Het was een ontzettend gezellige en leuke middag. Kinderen maken mij altijd blij.

http://www.in2pictures.nl/?p=babyfotografie_kinderfotografie/index#portfolio_raadplegen

https://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten