dinsdag 12 april 2016

Feestje Esri

Afgelopen zaterdag was weer een super gezellige dag! We begonnen meteen om 10 uur al met een fotoshoot feestje. Vanuit Etten-Leur kwam een groepje meiden langs voor een fotoshoot. De zus van Esri was ook al een keer met een fotoshoot feestje bij mij geweest en Esri had dat onthouden. Toen de plannen gemaakt werden voor haar kinderfeestje was het al snel duidelijk! Een fotoshoot feestje bij in2pictures.nl fotografie.

Helemaal leuk natuurlijk! Esri had een mooie groep vriendinnen om haar heen verzameld. De een stoer, de ander dol op hakken, de een aanwezig, de ander teruggetrokken. Maar stuk voor stuk vonden ze het leuk, ze mochten ook echt kiezen wat ze zelf leuk vonden. Houdt je niet van jurken dan hoef je er van mij echt geen een aan hoor, als je het zelf maar heel mooi vind. Dat is de boodschap.
Esri houdt wel echt heel erg van jurken en koos een van top tot teen glitterende blauw-groene jurk. De kleur stond haar geweldig. Zelfs in de derde "gekke" ronde koos ze opnieuw een jurkje.

Ik vond het bere-gezellig, ook op de vroege morgen! Ik hoop dat jullie genoten hebben meiden, hierbij de groepsfoto's zoals beloofd.

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen
https://www.facebook.com/in2pictures/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten