donderdag 21 april 2016

Fotoshoot Feestje Liv

Gisteren hebben we ook nog een super gezellig feestje gevierd. Dit keer van Liv uit Rhoon. Grappig genoeg was er 1 meisje uitgenodigd die ook uitgenodigd was op het feestje van Imose van afgelopen zaterdag uit Poortugaal. Evi, leuk je twee keer gezien te hebben!! Haha..

Liv is echt een kind voor zo'n feestje, ze heeft een eigen smaak en stijl. Haar vriendinnen zijn allemaal anders en zijn vooral hun zelf, dat is wel heel belangrijk en leuk om te zien hoe dat tot uiting komt in de verschillende kledingsets die ze kiezen. Mijn enorme kledingkast viel wel heel erg in de smaak in ieder geval. Nog voor de eerste ronde werden al jurken aangewezen... maar ja, toen moesten ze nog even wachten met kiezen van mij... want ja... eerst even oefenen natuurlijk in de eerste ronde. Generale repetitie zeg maar, zoiets! Haha... in slow motion ging de kast weer dicht. In een razend tempo werd de eerste ronde geschoten en op het puntje van de stoel zaten ze te wachten op mijn startsein voor de tweede ronde! Iedereen vond iets naar wens en ze genoten met volle teugen.

De groepsfoto's die normaal gesproken hier deel worden dit keer door de ouders verspreid.  Maar jullie mogen er van uit gaan dat het weer als vanouds leuk eruit ziet hoor.

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten