zaterdag 28 maart 2015

Fotoshoot Feestje Morgan

Morgan ken ik nog van de basisschool waar mijn dochters op zaten en aangezien ik daar al zeker drie jaar niet geweest ben zijn Morgan en haar vriendinnen(en) inmiddels ook aardig veranderd. Jeetje zeg... wat gaat dat toch allemaal snel.

Inmiddels zitten alle meiden in groep 8 en Kevin zit al op de middelbare school. Groep 8 is natuurlijk ook wel echt een leuk moment om een fotoshoot feestje te geven! Na de basisschool gaan de veranderingen in het leven van deze kinderen wel echt komen en hoe leuk is het dan als je ze dan even met alle beste vrienden nog wat foto's hebben.

Het feestje van Morgan was in ieder geval heel erg geslaagd. Ze hadden het allemaal prima naar hun zin en doken vol overgave in mijn kledingkast. Iedereen vond een jurk of andere kleding waar ze blij mee waren. Zodoende konden we beginnen aan de tweede favoriete ronde... de glamourronde!
Het blijft toch echt zo leuk om te doen dit... ook na vier en een half jaar. Je ziet ze stuk voor stuk stralen.
Voor de laatste "gekke" ronde hadden ze allemaal een onesie meegenomen. De laatste groepsfoto heeft daarom meer weg van een dierentuinfoto, maar het was hilarisch grappig!
Sommigen zijn ook gewoon zo naar huis gelopen. Moet kunnen toch...

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten