woensdag 25 maart 2015

Fotoshoot Feestje Eline

Fotoshoot feestjes zijn eigenlijk pas geschikt vanaf de leeftijd van 8 jaar. Maar de moeder van Eline en zij zelf wisten mij ervan te overtuigen dat het feestje haar op het lijf geschreven is. Dus mocht Eline vandaag haar feestje bij mij vieren en ik moet zeggen, ze vond het inderdaad helemaal geweldig!
Het was een drukke groep, wat ook wel met de leeftijd te maken heeft uiteraard, maar ondanks dat ging het hartstikke goed. De foto's zijn prachtig geworden.

Eline heeft zelf een Elsa jurk (van de Disney film Frozen) en twee van haar vriendinnen ook. Haar vriendinnetje Suzan had al gezien dat er bij mij in de studio ook een hing. Dat resulteerde dus in een kwartet Elsa kopietjes in de studio. De twee overige meiden kozen ook beide een prachtige prinsessenjurk met echte hoepel erin en de jongens hadden zelf van huis mooie kleding meegenomen.


Wanneer de glamourfoto dan zo in het teken staat van Frozen, dan mag de bewerking natuurlijk ook wel bijpassend zijn. Dus Eline... alsjeblieft... je eigen Frozen foto! Veel plezier ermee... over een poosje mag je deze leuke groepsfoto uitdelen aan je vriendjes en vriendinnetjes.

Dit zijn alvast de groepsfoto's, de rest volgt over een poosje via het online fotoalbum. Veel plezier alvast met jullie voorproefje.

http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten