woensdag 11 maart 2015

Combi2- Diana, Joost, Fiene, Jens en Berre

En als laatste heb ik gisterenmiddag nog een kleine baby mogen fotograferen. Berre is het zoontje van Diana en Joost. Berre werd wel een beetje eerder geboren dan gepland, maar hij doet het super goed. Daarnaast heeft hij ontzettend veel geluk met allereerst twee hele lieve ouders, maar ook nog een hele knappe broer en zus. Fiene en Jens zijn heel gelukkig met hun kleine broertje. 

Dit duo (Fiene en Jens) was zo geweldig om mee te werken, ze deden precies wat er gevraagd werd. Keken heel mooi in de lens en werkten heel goed samen om de foto's tot een succes te maken. Als bedankje aan jullie doe ik er daarom twee foto's bij van dit duo met hun nieuwe broertje. Het duo is dus een trio geworden nu. 

Maar dan Berre zelf... wat een leuk ventje. Hij heeft de meest geweldige gezichtsuitdrukkingen en ook hij was niet van plan om te slapen. Maar zijn oogjes zeggen dan ook wel heel veel hoor. De foto van Berre en zijn papa spreekt boekdelen. We maken een foto waarbij Berre over de schouder van zijn papa kijkt. Maar Berre beslist anders... hij begint papa uitgebreid te kussen. Zo schattig! Dit moment kon ik uiteraard niet voorbij laten gaan. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten