maandag 16 maart 2015

Fotoshoot Feestje Ilse

Als laatste kwamen er zaterdag 6 meiden helemaal uit Heukelem om het feestje van Ilse bij mij te vieren. Ilse is het zusje van Tessa en Tessa was twee jaar geleden al een keer bij mij in de oude studio ook voor haar feestje. Maar nu was dus zusje Ilse aan de beurt.

Zo schattig was het dat Tessa de meiden nu hielp met opmaken (wat ze trouwens geweldig deed) en dat ze er heel zeker van wilde zijn dat Ilse de jurk van haar dromen zou vinden in mijn collectie. Dat was haar tijdens haar feestje namelijk net niet gelukt, toen waren haar vriendinnen sneller dan haar. Dat is ook precies de reden dat tegenwoordig de jarige als eerste mag kiezen uit de kast!

Maar Ilse wist heel goed wat ze wilde hoor. Ze nam twee jurken mee uit de kast en de eerste die ze vond was ook meteen de beste. Het stond haar geweldig. En dan wil ik bij deze gelijk ook even oproepen om eens eventjes goed te kijken naar deze groep meiden in de eerste en in de tweede ronde! Want tjonge jonge... wat een metamorfoses hebben we weer gecreëerd zeg! Gelukkig voor de papa's en mama's duurt de metamorfose maar een uurtje... want het is even een blik in de toekomst. Ze lijken in één klap een stukje ouder.

Gelukkig laten ze in de laatste ronde zien dat ze ook nog steeds lekker gek kunnen doen!

Wilt u ook een fotoshoot feestje plannen voor het einde van het schooljaar zorg dan dat je er snel bij bent! De agenda loopt rond die tijd altijd snel vol namelijk. Vooral voor meiden van groep 8 worden de feestjes vaak georganiseerd. En dan niet perse voor een verjaardag maar als leuke herinnering!

Kijk op onze website voor meer informatie:
http://www.in2pictures.nl/?p=fotoshoot_feestje/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten