donderdag 4 december 2014

Kinderreportage Kingson en Kingsley

Vanmiddag mocht ik twee prachtige broertjes fotograferen, genaamd Kingsley en Kingson. Geen tweeling al zou je dat bij de namen zomaar kunnen vermoeden. Kingsley is 2 jaar en Kingson is bijna 6 maanden.

Twee vrolijke broertjes met beide hun eigen temperament. Als je twee bent dan ben je aan het ontdekken en aan het uitzoeken tot hoe ver je kunt gaan. Voor ouders is dat soms frustrerend. Maar ondanks zijn leeftijd deed Kingsley het eigenlijk hartstikke goed. Natuurlijk kon hij niet heel lang focussen, maar dat vraag ik ook niet van kleine kinderen. We hebben gezongen, gespeeld en gelachen.

Kingson is uiteraard wat makkelijker te fotograferen omdat die nog nergens heen gaat... haha! Hij is aan het oefenen met zitten en met de speciale stoel die papa en mama hadden meegenomen ging dat heel goed. Het rieten mandje vond hij zelf reuze interessant! Kingson werd alleen een beetje moe op het eind, maar zijn timing was best goed aangezien we toen toch al nagenoeg klaar waren.

Veel plezier vast met de voorproefjes!

Wilt u ook een leuke reportage laten maken met uw kindjes of uw hele gezin. Boek dan een kinderreportage. Kijk op de website voor meer informatie en prijzen.
http://www.in2pictures.nl/?p=babyfotografie_kinderfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten