woensdag 12 november 2014

Vriendinnenshoot Sidney

Vanmiddag heb ik eerst nog een mini-fotoshoot geschoten met een grote groep kinderen. De ouders van de kinderen gaan oma verrassen met een mooi portret van hun kleinkinderen. Wat zal ze er blij mee zijn! Verder geen namen of foto's, want het moet een verrassing blijven uiteraard.

Daarna kwamen Nicky en Sanne naar de studio, met nog 4 andere vriendinnen. En wat nu zo leuk is... het tweede feestje wat ik ooit gegeven heb in mijn studio was voor de verjaardag van Nicky en Sanne.... Toen waren ze uiteraard nog een stukje kleiner, nu zijn het prachtige meiden van 14. Maar het draaide vandaag eigenlijk helemaal niet om deze tweeling, maar om hun vriendin Sidney.

Sidney is jarig en haar vriendinnen hebben haar een vriendinnen fotoshoot cadeau gegeven. Hoe leuk is dat. Ze hebben allemaal zelf geld verzamelt en dit geregeld voor hun vriendin. Wat een super gaaf cadeau met een blijvende herinnering.

We zijn in deze shoot heel rustig begonnen met een aantal foto's met zwarte en witte shirts aan. Daarna kozen we voor een zwarte achtergrond met wat meer kleurrijke kleding en als laatste wilde ook deze groep heel graag even lekker gek doen!
Kan allemaal uiteraard.... Geen probleem!
Oordeel zelf maar









Geen opmerkingen:

Een reactie posten