vrijdag 14 november 2014

Combireportage deel 1 - Mariska en Nick

Baby's, baby's, baby's.... dat was het thema van vandaag. Ook in de derde shoot van vandaag speelt een hele kleine baby de hoofdrol, onzichtbaar... dat wel. Veilig verstopt in de buik van zijn mooie mama, die begeleid werd door een hele lieve aanstaande papa.

Dit stel was zo heerlijk om te fotograferen. Ze zijn heel lief voor elkaar en goed op elkaar ingespeeld, de passie spat ervan af. Niet moeilijk om daar mooie foto's van te maken. Bij dit soort stelletjes kun je ook eens uitstapjes maken naar niet zo heel erg voor de hand liggende foto's en die lukken nog ook! Zoals de handkus van Nick naar zijn mooie vrouw. Dit soort foto's zijn alleen leuk als de blikken en houdingen kloppen en op een natuurlijke manier gaan. Dan is de foto leuk... en dat vind ik dus in dit geval echt goed gelukt. Ik geef mijzelf niet elke dag een schouder klopje, maar vandaag met dit koppel viel alles op zijn plek. Prachtige foto's zijn er geschoten... wat een heerlijke shoot. Met veel te veel foto's dat wel, maar vooruit...

Nick en Mariska bedankt dat ik jullie mocht fotograferen vandaag en ik kan niet wachten om jullie zoontje te fotograferen binnenkort!!

Delen van deze blog wordt erg gewaardeerd.

http://www.in2pictures.nl/?p=zwangerschapsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten