vrijdag 14 november 2014

Newbornreportage Lisa

Kleine baby Lisa was als tweede vandaag aan de beurt. Een prachtig kindje met hele lieve ouders. Lisa is een allert meisje die heel graag alles wil mee maken en ook heel goed kan aangeven wat ze niet wil. Mama en papa vinden de foto's zo leuk waar de baby's met hun beentjes opgetrokken liggen, maar Lisa is dat echt niet van plan. Steevast strekt ze bij elke poging om haar opgekruld neer te leggen haar beentjes weer. Dus ja, dat is dan zo... daar gaan we dan maar in mee. Ik forceer niets en laat haar doen wat ze fijn vind en als dat met gestrekte benen is, dan is dat zo.

Slapen is ook een probleempje... Lisa wil het echt niet, maar ze is heel moe. Ik ga uiteindelijk even met haar zitten nadat ze weer wakker is geworden en dan lukt het... ze valt echt in een goede diepe slaap en ja hoor!!! Het lukt om haar lekker neer te leggen met haar beentjes opgetrokken! Papa en mama blij en ik dus ook... wat een heerlijk meisje en wat een sterk karakter! Prachtig vind ik dat!!

Door het subtropische klimaat in de studio vond Lisa het niet erg om bloot te zijn, wat ze normaal gesproken nooit zo fijn vind. Al en met al is het een hele mooie shoot geworden!


http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten