woensdag 30 april 2014

Bruiloft Sherman en Esmeralda

Sherman en Esmeralda kennen elkaar al 20 jaar, hebben drie prachtige kinderen genaamd Deandra, Raiza en Kayden. Ze hebben mij uitgezocht om hun bruiloft vast te leggen en een mooie ongedwongen reportage te schieten. En dat is precies wat we gedaan hebben. De kinderen hebben heerlijk gespeeld op het Eiland van Brienenoord... ze hebben steentjes in het water gegooid, paardebloemen en glitters geblazen, lekker rondgerend en wat gesnoept en gedronken tussen door. Volgens mij hadden ze amper door dat er foto's gemaakt werden, alhoewel Kayden aan het einde van de dag steeds ging lachen als hij mij zag! Lekkertje... Deandra en Raiza hebben ook echt voor heerlijke plaatjes gezorgd. Daarna werd het huwelijk voltrokken door een fantastische ambtenaar in het Koetshuis in Rotterdam. Wat een top lokatie is dit toch! Volgende maand zijn we daar weer.

Maar zeg nou zelf, wat een geweldige stijl, de prachtige jurk van Esmeralda, gecombineerd met twee prachtige meisjes met werkelijk geweldig haar.  En dan Sherman en Kayden, beide met een roze overhemd en strak in het pak. Wat een positieve energie straalt dit gezin uit... ik vond dat een "selfie" in 2014 niet kon ontbreken, dus die hebben we ze even laten maken. Het was allemaal zo ontspannen dat het echt voelde als een cadeautje.

De meegebrachte Photo Booth was een cadeautje van ons aan het bruidspaar en viel enorm in de smaak. Echt iedereen nam de tijd om even lekker gek te doen voor de camera! Super leuk en zeker voor herhaling vatbaar.

Sherman, Esmeralda, Deandra, Raiza en Kayden, heel veel geluk met z'n allen!

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures













Geen opmerkingen:

Een reactie posten