zondag 23 juni 2013

Fotoshoot Feestje Myrthe

Myrthe uit Delft is degene die mijn zaterdag-werkdag spectaculair afsluit met haar feestje. Ze is een ontzettend vrolijk meisje, met even zo vrolijke vriendinnen. Razend enthousiast komen ze binnen en willen het liefst meteen beginnen.
Een van de meiden - Ilse - is niet zo heel blij met het horen van mijn geplande glamourronde... ze houdt allemaal niet van dat meisjes gedoe, met hakken en make-up enzo.... maar ik stel haar gerust en zeg dat iedereen vooral zichzelf moet zijn, dus hijs jezelf niet in kleding die je niet aan wilt... uiteindelijk zijn ook van haar spectaculair mooie foto's gemaakt met gitaar.

Myrthe zelf houdt wel heel erg van opmaken, optutten en mooie jurken. Ze kiest een hele leuke vrolijke roze jurk die haar echt heel goed staat. De kleur is goed gekozen. Haar haar laat ze nog wat extra stijl maken en de make-up mag haar moeder doen... want hoe groot ze al zijn een beetje hulp wordt gelukkig toch nog wel gewaardeerd. En dat maakt het weer schattig en verraad dat ze toch nog net niet helemaal al volwassen zijn... gelukkig maar, ze zijn pas 13! Maar de eerste stappen in de metamorfose naar volwassenheid zijn vandaag gezet... tjonge wat een blik in de toekomst was dit voor alle meiden!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten