woensdag 12 juni 2013

Birgit en Nick

Vorig jaar kreeg Nick voor zijn verjaardag van de ouders van Birgit een fotoshoot cadeau. Samen met zijn vriendin Birgit mocht hij op de foto. Hij is inmiddels alweer jarig geweest, maar vandaag was het zo ver. Al bijna 2,5 jaar zijn ze samen, hevig verliefd en een ontzettend leuk en lief stel. Ze weten precies van elkaar wat ze leuk vinden.

Birgit had zich van te voren goed voorbereid en leuke voorbeelden gezocht op internet om aan te geven wat ze allemaal leuk vinden samen. Niet te stijf en te truttig, dat was de boodschap... Nou, dat doen we!! Geen probleem.

We hebben hele leuke dingen gedaan en vaak van kleding gewisseld, waardoor er een veelzijdige fotoshoot is gecreƫerd. We zijn geƫindigd met een mooie nette serie met ontbloot bovenlijf. Zelfs dat wisten ze op een hele natuurlijk manier te doen en dat vind ik echt heel knap als je zo jong bent. De foto's kunnen ook alleen maar zo mooi en oprecht worden als de liefde tussen de twee dat ook is. En zoals je ziet aan de foto's is dat wel gelukt...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten