donderdag 20 oktober 2016

Combi 2 met Chantal, Maurice, Lizzie, Miaz

Vanochtend mocht ik het tweede deel schieten van de combireportage van Chantal en Maurice. Precies twee maanden geleden waren ze in de studio voor hun zwangerschapsreportage en nu is precies twee weken geleden hun zoontje Miaz (wat een mooie naam!!) geboren middels een keizersnede. Miaz is een prachtig en klein mannetje. Zij grote zus Lizzie is dol op hem, al is zo'n broertje in huis ook wel een beetje wennen. Op schoot vond ze allemaal nog een beetje vreemd en toen ze het toch even wilde proberen was Miaz net aan het huilen. De foto's van samen zijn schaars, maar ik vond dit pareltje tussen de foto's en daar kreeg ik toch wel weer een erg warm gevoel bij.

De laatste gezinsfoto is dan ook echt een cadeautje. Lizzie kroop er wel eerder bij, maar geen een keer zo schattig als op deze foto. Miaz met zijn twee weken oud was een voorbeeldige baby om te fotograferen. Hij plastte maar een keertje en heeft bijna niet gehuild, heel eventjes in het begin. Maar toen had hij gewoon honger.
Slapen echter, daar deed Miaz niet aan. Hij vond het allemaal veel te interessant. Pas toen hij naar huis ging toen viel hij in slaap. Maar de foto's worden er niet minder om hoor.

Kijk naar de tweede foto. Dit is een hele bijzondere. Miaz ligt hier in een gipsafdruk van de buik van zijn mama. Hoe mooi is dat! Toen mama nog zwanger was heeft ze twee gipsafdrukken gemaakt van haar buik. Een echte mooie en eentje voor de fotoshoot. Die was ook mooi, maar als er iets zou gebeuren met deze afdruk dan was er altijd nog een goede afdruk om te bewaren. Hij ligt er ook gewoon zo heerlijk in, logisch ook eigenlijk.

Chantal en Maurice veel geluk met jullie mooie gezinnetje.

http://www.in2pictures.nl/c-3372648/newborn-fotografie/

http://www.facebook.com/in2pictures/




Geen opmerkingen:

Een reactie posten