vrijdag 6 november 2015

Zwangerschapsreportage Jaela, Tim, Tyson en Bailey

Vandaag mocht ik de zwangerschap fotograferen van Jaela en Tim. Wauw, wat een toffe shoot was dit. Om te beginnen is het een heel knap stel, maar Jaela... die heeft echt zo'n glow om haar heen! Bovendien heeft ze gewoon nog een taille!! En ze is 8 maanden zwanger he... Maar goed die gloed is belangrijker dan je figuur, ze is duidelijk gelukkig en dat maakt je foto's gewoon net dat beetje mooier.

Tim is ook super trots op haar, die kijkt steeds met een lieve glimlach naar haar. Zo schattig. En dan heb ik het nog geen eens gehad over de hondjes. Tyson en Bailey zijn zo'n leuk duo, Tyson is de rust zelve en luistert echt super goed. Als zijn baasje zegt 'zit' dan verroert hij geen vin meer totdat hij een nieuw commando krijgt. Bailey daarentegen is lekker speels en hangt steeds in de snorharen van Tyson (die het dan weer allemaal prima vind). Bailey luistert ook prima, maar die is gewoon wat enthousiaster.

We hebben zo enorm veel verschillende dingen gedaan dat ik wel 10 voorproefjes zou kunnen maken. Maar ik ben gestopt bij 4, dat is wel weer genoeg. Haha... maar ja, oordeel zelf. Het zijn toch gewoon hele lekkere en totaal verschillende plaatjes, daar kun je simpelweg niet uit kiezen.

http://www.in2pictures.nl/?p=zwangerschapsfotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures






Geen opmerkingen:

Een reactie posten