donderdag 5 november 2015

Kerstige Kado Korting

KERSTIGE KADO KORTING!!!!!

Over 51 dagen is het KERST!!
Jaja… ik weet het, eerst moet de Sint ons nog verrassen met zijn bezoekje, maar het gaat sneller dan je denkt! En als je pas na het Sinterklaasfeest gaat nadenken over je kerstcadeaus dan ben je in sommige gevallen te laat.

Onze luxe fotoproducten hebben een levertijd van 1,5 tot 2 weken en vlak voor kerst is dat vaak langer vanwege de drukte. Daarom hebben we nu de Kerstige Kado Korting bedacht!!

Je krijgt vanaf vandaag tot en met 21 november 10% korting op onze luxe fotoproducten*. Die korting kun je verzilveren door de BON hieronder uit te PRINTEN en mee te nemen naar de winkel. Daar kun je de producten die we verkopen bekijken en direct bestellen. Dit kan zijn met een eigen foto of met een foto uit een fotoshoot bij in2pictures.nl fotografie. Let op, dat bij eigen foto’s de resolutie wel hoog genoeg moet zijn. Bij sommige telefoonfoto’s is dat niet het geval. Laat je foto beoordelen in de winkel of per e-mail.

DELEN = LIEF

Wij zorgen dan dat jullie kerstcadeautjes op tijd binnen zijn!

Voorwaarden:
1. de korting is geldig op:
- Foto op Canvas
- Foto op Forex
- Foto op Dibond
- Foto achter plexiglas (ook met lijst)
- Foto op Hout
- Foto op Bamboe
- Foto op Expozer

2. de korting is NIET geldig op:
- Fotolijsten
- fotoafdrukken
- pasfoto’s
- foto-CD’s
- fotokaarten
- luxe fotoalbums
- overige niet hierboven vermelde producten

3. De korting is alleen van toepassing tegen inlevering van de 10% kortingsbon bij in2pictures.nl fotografie of in de winkel SwietArts, in de Fuik 29-31 in Hoogvliet
4. De bestellingen worden verzameld en 1 keer per week wordt de bestelling geplaatst. Voor een snelle levering geldt een toeslag van 9,95.
5. De prijzen van onze fotoproducten vindt u op de website www.in2pictures.nl onder het kopje fotoproducten.
6. Indien u een eigen foto wilt gebruiken, dan moet u er zelf voor zorgen dat de foto in hoge resolutie digitaal ter beschikking gesteld wordt aan in2pictures.nl fotografie. Als u alleen een afdruk heeft en dus een foto van een foto gemaakt moet worden, dan komen er uiteraard kosten bij. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten