zaterdag 12 september 2015

Newborn Esmee en zus Milou

Twee en een half jaar geleden fotografeerde ik Milou in mijn studio op de Gadering. Nu is Milou 2 1/2 en ze heeft er een zusje bij!!

Kleine zus Esmée is een prachtige baby met mooie stijle donkere haartjes, haar zus heeft hoogblonde krullen. Nu weten we inmiddels dat het niets zegt als je kindje met donker haar geboren wordt, want die kleur kan alle kanten nog op. De oogjes van Esmée zijn op dit moment mooi blauw.
Ze heeft alleen een beetje last van haar buikje, het gaat steeds wel weer even, maar dan toch krijgt ze weer beetje last. De fotoshoot verliep daardoor  een beetje chaotisch, maar het is wel gelukt.

Milou zit echt in haar twee jaars fase, waarin ze alles ontdekt en ook weet dat ze niet overal mee in hoeft te stemmen. Maar ik moet zeggen dat ze het wel heel erg goed gedaan heeft, met een paar trucjes en beloftes zo nu en dan is er echt nog wel wat gelukt! Ik heb genoten van de geweldige lach van Milou en zeker ook van de kroelende Esmée. Bij papa en mama zijn dat is eigenlijk wat ze het liefst wilde. Dus wat hebben we gedaan?? We hebben mama onder het kleed verstopt en Esmée vervolgens op haar schoot gelegd. En dat vond de kleine dame prima, ze viel in een diepe slaap en zodoende konden we haar op deze schattige wijze fotograferen!

Wat leuk om jullie gezin nog een keertje te mogen fotograferen!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten