donderdag 17 september 2015

De "VIES WORDEN MAG" Mini-Herfstshoots

Ik had het al aangekondigd, maar ze komen er aan hoor!!!!
De "VIES WORDEN MAG" Mini-Herfstshoots
Midden in de herfstvakantie op woensdag 21 oktober 2015 trekt in2pictures.nl fotografie het bos in. Welk bos dat gaan we nog even bedenken, maar het wordt leuk!
Het zijn net als met de kerstshoots minifotoshoots van ongeveer 15 minuten. We fotograferen in principe in 1 samenstelling, bijvoorbeeld het hele gezin of alleen je kindje/huisdier of de kinderen samen.
De prijs is slechts 50 euro en je ontvangt als eindresultaat 1 foto digitaal (keuze van de fotograaf). De overige foto's staan daarna in een online album waaruit je eventueel nog foto's kunt nabestellen. Het is ook mogelijk om er 5 bij te kopen voor een bedrag van 12,50 euro.
Regen daar deinzen we niet voor terug, leuk juist! In de plassen stampen, beukenootjes zoeken in de bladeren spelen het mag allemaal. Vies worden mag dus.... dat hoort bij de herfst. Er is wel een minimum aantal inschrijvingen nodig willen wij het door laten gaan. Dus laten we het hopen! Het lijkt me geweldig leuk...
Voor ideeën heb ik een Pinterest pagina aangemaakt. Daar kun je eens op kijken. Dit zijn foto's van andere fotografen, maar het gaat om het idee en eventueel kledingtips.
https://www.pinterest.com/in2pictures/herfst-fotos/



Geen opmerkingen:

Een reactie posten