woensdag 9 september 2015

Kinderreportage van Skyler van bijna 1 jaar

Kleine lieve Skyler wordt bijna 1 jaar en daarom wilden haar ouders een leuke fotoshoot van haar laten maken. Vorig jaar mocht ik mama Simone en papa Jeffrey ook al fotograferen tijdens hun zwangerschaps- en newbornshoot. 
Tijdens de newbornshoot vorig jaar had Skyler het niet zo naar haar zin. Maar vandaag haalt ze alles ruimschoots in! Alle plannetjes die mama heeft gemaakt vult ze op zo'n fantastische manier in, dat is bijna ondenkbaar.
Ze heeft dan ook zo'n heerlijk rond koppie en daarbij een geweldig mooie lach. De kleertjes die mama bij elkaar zocht zijn ook erg leuk, waardoor het zo'n leuk geheel wordt elke ronde weer.
We hebben er zelfs een cakesmash ronde in kunnen stoppen. Een cakesmash in een gewone shoot is altijd een beetje listig, omdat je niet te lang wilt wachten zodat ze te moe worden of geen zin meer hebben. Maar je wil er ook niet mee beginnen vanwege de troep die het maakt. Maar in dit geval lukte het zelfs om na de cakesmash nog een paar bellenblaasfoto's te maken.

De cakesmash foto's zal ik online zetten als ze jarig is, maar deze kan ik wel alvast laten zien. De viergeneratie-foto is ook weer superleuk geworden. De vintage shoot..., de cakesmash..., de viergeneratiefoto en zelfs een rondje bellenblaas, het ging allemaal goed, dus ik ben blij!

En Simone is zeker weten ook blij en erg trots op haar meisje!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten