zaterdag 26 september 2015

Bruiloft Wesley en Sascha

Gisteren was het een spannende dag! De trouwdag van Wesley en Sascha, dit keer was het niet alleen spannend voor het bruidspaar en de familie, maar ook voor mij. Afgelopen maandag werd ik uit het ziekenhuis ontslagen met longemboliën. Maar ik heb alles opzij gezet om deze bruiloft zelf te kunnen doen. Dat wilde ik perse zo doen, omdat ik inmiddels een band opgebouwd heb met dit stel. Vervanging stond stand-by, maar het is allemaal gelukt, met heel veel hulp van mijn man en lieve gasten.

Maar goed, dat geheel terzijde, want wat een dag was het zeg!!!! Een toppertje echt. Donderdag regende het zo'n beetje de hele dag, maar vrijdag was alles anders. Toen ik de dag voor het eerst met ze doornam, gaf Sascha aan dat ze dol is op wolken, dus het ultieme plaatje zou zijn een foto waarbij ze in de duinen staan, een wijds uitzicht over de zee, een beetje blauwe lucht opgevuld met mooie wolken. En laat dat nou precies zijn wat ze gekregen hebben!
Ze zijn een stoer en sportief stel. Ze houden van de ruige natuur, geen poespas en dat willen ze graag terug zien in de foto's. Oordeel zelf of dat gelukt is...

Sascha en Wesley waren ontzettend relaxt. Zelfs toen ze elkaar net voor het eerst gezien hadden en Sascha's jurk scheurde omdat Wesley zijn schoen er nog op stond, pakte ze zelf naald en draad, om ter plekke eigenhandig de jurk te repareren. Zonder trillende handjes nog wel...

We hebben de reportage gemaakt op de Maasvlakte. Ik was nog nooit op dit deel van de Maasvlakte geweest, maar mensen kinderen wat is het daar mooi. Onlangs hebben ze daar een kunstwerk geplaatst, wat echt prachtig integreert in de omgeving en zeer fotogeniek was bovendien.
Ik heb enorm genoten van de zon op mijn huid, van het mooie bruidspaar, de ruisende zee en het uitzicht wat gewoon overal mooi was. We hebben het heel rustig aan gedaan en dat bleek een gouden greep voor iedereen... de rust die ze op dat moment ervoeren zouden ze de rest van de dag niet echt meer vinden (al beseften we dat op dat moment nog niet).

Na de Maasvlakte zijn we doorgereden naar Rotterdam Centrum, want in de Veerhaven lag het prachtige schip " Stevenaak de Helena" aangemeerd. Op het schip zou de ceremonie plaatsvinden en aansluitend zouden we een stuk gaan varen, om vervolgens uren later weer een keertje aan te meren bij Eau Lounge voor een spetterend feest.
Tijdens de ceremonie was het druk, heel erg druk, zo druk dat het eigenlijk niet paste in het niet al te grote ruim. Maar dankzij een geweldig leuke ambtenaar werd het een daverend succes. Fotograferen was een behoorlijk uitdaging, niet alleen vanwege de drukte maar het was ook nog eens heel erg donker binnen met een laag plafond. Maar het is gelukt! Na de ceremonie ging een flink aantal gasten van boord en voeren we met de daggasten weg. Alle Rotterdamse bruggen hebben we gezien, prachtig was het. We zijn helemaal doorgevaren tot voorbij Kinderdijk. De zeilen werden gehesen en de gasten mochten aan het roer staan. Iedereen had de dag van hun leven. Met z'n allen hebben we daarna heerlijk genoten van het eten wat de kok voor ons bereid had.
Bij ondergaande zon voeren we de bruggen nog een keertje onderdoor om uiteindelijk voor de Erasmusbrug stil te komen liggen. Na het dessert voeren we door naar Eau Lounge, waar de kade helemaal vol stond met gasten. We volgden in een ware stoet het bruidspaar en de prachtige lokatie met uitzicht over het water liep vol, klaar voor een ongetwijfeld spetterend feest. Maar voor ons was dat het moment om af te haken!

Het is gelukt....!! En hoe... dit keer was ik daar nog een beetje blijer om als normaal!
Thanks Wesley en Sascha, dat wij deze fantastische dag van a tot z mee mochten maken en dat jullie ondanks mijn berichten het vertrouwen niet hebben verloren! Duizend maal dank...

Heeft u ook zo'n toffe bruiloft in het verschiet?! Maak dan snel een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken of vraag online onze brochure aan!

http://www.in2pictures.nl/?p=bruidsfotografie/index#Bruidsfotografie

http://www.facebook.com/in2pictures


























1 opmerking:

  1. Wat een mooi verhaal en wat een prachtige foto's. Dit geeft de bijzondere dag goed weer!
    Groet, Jos van Dijk

    BeantwoordenVerwijderen