zondag 27 juli 2014

Portretreportage Carmen en Jarno

Een poosje geleden gaf Carmen Jarno een fotoworkshop cadeau die door mij gegeven werd. Dat was mijn eerste kennismaking met Jarno. Een lieve spontane jongen, die graag alles wil weten van fotograferen.

Maar vandaag was het tijd dat hij zelf op de foto zou gaan, samen met zijn vriendin Carmen die voor haar verjaardag cadeaubonnen had gevraagd. Super leuk natuurlijk als je net samen woont en je alles eigenlijk al hebt. Hoe leuk is het dan om te zorgen dat er leuke foto's van jullie samen in huis kunnen komen te hangen.

Dit stel is echt voor elkaar gemaakt. Ze zijn zo leuk samen, Jarno is van de geintjes en Carmen giechelt lekker met hem mee... zo leuk. Ze vertelt ook vol trots dat Jarno niet alleen hier in de studio geintjes maakt, maar dat dat thuis ook zo gaat. Wat heerlijk als je samen zo lekker kan lachen.
De liefde spat ervan af...

De zwart-witte "Liefde is..." foto is een leuk conceptje... het idee is dat je beide foto's apart afdrukt en inlijst en ze vervolgens naast elkaar aan de muur hangt. Zo sta je bij de apart op de foto, maar hoor je toch overduidelijk bij elkaar! Leuk toch?!

Delen van het bericht/foto's wordt altijd gewaardeerd.

Ook zo'n leuke loveshoot doen samen? Reserveer dan een portretreportage voor 2 personen....

http://www.in2pictures.nl/?p=portret-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures




Geen opmerkingen:

Een reactie posten