zaterdag 19 juli 2014

Newborn reportage Tycho

Als tweede was Tycho aan de beurt een lief mannetje wat vrij klein geboren werd en nu nog niet zo groot is, maar dat allemaal goed maakt met zijn looks... want echt hoor... bekijk even het mondje van deze kleine jongen. Dit is echt het meest perfect gevormde babymondje wat ik ooit heb gezien. Zijn mond heeft exact de vorm van een mond zoals hij altijd getekend wordt. Geweldig. Ook hij vond de warmte prima en was heel rustig en sliep veel, maar we hebben ook mooie wakkere foto's kunnen schieten.

We zijn wel halverwege deze sessie de studio ontvlucht. We zijn op de gang verder gegaan. De airco gaf geen lagere maar hogere temperatuur aan. Toen de 37 graden werd bereikt heb ik het opgegeven en zijn we dus op de gang verder gegaan. Maar de resultaten zijn er niet minder om hoor, we zijn gewoon nog eventjes heerlijk door gegaan met fotograferen totdat we hadden wat we wilden doen.

Tycho je was werkelijk briljant. Ook hij heeft een splinternieuwe achtergrond mogen proberen. Deze eigenlijk een beetje herfstachtige achtergrond paste niet echt in deze dag, maar zal vast prachtig staan aan de muur!

http://www.in2pictures.nl/?p=newborn-fotografie/index#portfolio_raadplegen

http://www.facebook.com/in2pictures





Geen opmerkingen:

Een reactie posten