zondag 20 augustus 2017

Newborn Lex

Kleine Lex is al bijna vijf maanden oud, hoewel hij eigenlijk pas 5 weken oud zou moeten zijn (volgens de uitgerekende datum). Hij liet zijn papa en mama goed schrikken toen hij met net 27 weken ineens al ter wereld kwam. Maar dit kleine stoere mannetje die al veel doorstaan heeft, doet het super goed en is inmiddels al een aantal weken heerlijk thuis in zijn eigen mooie kamertje.

Ik heb hem toen hij drie weken jong was al in het ziekenhuis gefotografeerd en nu was hij sterk genoeg om naar de studio te komen. Lex heeft ook enorm veel geluk met zijn lieve papa en mama. Dit stel fotografeerde ik in 2015 toen ze trouwden. Op een heerlijke zonnige dag liepen we over de Kop van Zuid en door Hotel New York voor hun trouwfoto's en nu alweer mag ik ook voor dit gezin een nieuw hoogtepunt fotograferen. Hun enorm knappe betoverende kleine mannetje Lex.

Volgens zijn ouders heeft Lex zulke mooie ogen en pakt hij iedereen in met zijn lieve blik. Alleen heb ik daar gisteren weinig van gezien, want Lex sliep. En niet eventjes, maar de hele shoot door. Het maakte niet uit of hij aan of uit werd gekleed, hij sliep gewoon weer verder. Het probleem was alleen dat er ook nog een pasfoto van hem gemaakt moest worden en ja, op een pasfoto moet je kijken. We hebben hemel en aarde bewogen en van alles geprobeerd en uiteindelijk lukt het om hem eventjes twee tellen te laten kijken. En inderdaad... hij heeft prachtige ogen!

Jullie moeten het verhaal maar even zelf visualiseren, want de foto's zijn alleen voor zijn papa en mama.

https://www.in2pictures.nl/c-3873747/newborn-fotografie/

https://www.facebook.com/in2pictures/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten