zondag 20 augustus 2017

Newborn Jaxx

En gisterenmiddag mocht ik afsluiten met de stoere kleine Jaxx! 

Regelmatig zijn er ook opa's en oma's aanwezig bij newbornreportages en altijd zijn ze super trots op hun kleinkinderen, maar zo trots als deze opa zie je ze niet vaak. Opa Wim heeft er een bijzonder verhaal bij welke ik maar even tussen ons houdt, maar de band die deze twee mannen nu al met elkaar hebben is speciaal dat zie je zo. De derde foto in deze preview zal ook naar alle waarschijnlijk in groot formaat aan de muur komen bij Wim.

Maar dan hebben we natuurlijk ook nog een papa en mama, Marco en Demi zijn ook zichtbaar dolgelukkig met hun mannetje. Ze geven aan heel erg te houden van de foto's met een donkere achtergrond en zwart wit. Nou ja, dat kan geregeld worden natuurlijk!

De prachtige gezinsfoto zal daarom waarschijnlijk ook helemaal invulling geven aan hun idee van deze fotoshoot. Wat een mooi en stoer gezin.

De hond is officieel van Wim, maar Demi kon ook niet echt zonder lieve Luna, dus heeft ze haar meegenomen toen ze uit huis ging. Maar gelukkig past Wim vaak op, waardoor ze beide van de hond kunnen genieten.
Even voor de duidelijkheid, een foto waarbij de hond met snelheid op een baby afloopt ga je natuurlijk nooit schieten terwijl de baby daadwerkelijk in het kistje ligt. De foto is samengesteld uit twee foto's. De eerste foto is gemaakt van de hond, we doen net alsof er iets in het kistje ligt waardoor hij ernaartoe loopt. De baby hebben we later gefotografeerd toen de hond bij zijn baasje zat. Nu moet ik er ook direct bij vertellen dat Luna echt een ontzettend lieve hond is en dat de baasjes haar sowieso vertrouwen met de baby. Maar uiteraard wordt met dit soort foto's geen risico genomen.

Wil je ook zo'n stoere foto met je baby (en/of met je hond) check dan eens mijn website. Daar vind je alle informatie die je zoekt. En heb je daarna nog vragen, dan bel je gewoon eventjes.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten